احساس تنهایی و طردشدگی

سلام متوجه شدم برای همه یه گزینه جایگزینم و دوست داشتنی نیستم. کلاس دوم دبستان بودم معلم برای نیمکت اول و دوم قد میگرفت من افتادم نیمکت اول خیلی خوشحال شدم تا نشستم صدای پشت سریم و شنیدم که گفت چه خوب شد تو اومدی عقب و پریسا نیومد هیچوقت یادم نمی ره‌. تا الان که ۲۸ سالمه دیروز تو اینستاگرام می بینم منو پیچوندن و با هم رفتن مهمونی حتی دوست هم دعوت کرده بودن یعنی من از دوست برادر شوهرم هم دورتر بودم؟ منم کلی غصه خوردم بعد هم بلاکشون کردم. اگه من چیزی بخرم یکی حسودیش میشه اگه کسی بیاد خونم یکی حسودیش میشه اگه حتی بخندم یکی یعنی چرا تو این دنیا یه دوست یا فامیل نیست که من و دوست داشته باشه و من نفر اولش باشم. من حسود نبودم چند وقته حسودیم میشه به خوشی ها و با هم بودناشون به پولشون .مشکل شدید مالی هم دارم دیگه جونم به لبم رسیده تو خونه و مغازه پدرشوهرم هستیم که نامادریش اذیت میکنه میخوام برم از اینجا.. هرگز اینکارو نمیکنم ولی بعضی وقتا به خودکشی فکر میکنم خیلی احساس تنهایی و طرد شدگی دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. دوست عزیزم  در مورد حس طرد شدگی و رها شدگی باید بگویم این حس بسیار حس عمیق و دردناکی ست و برای رهایی از آن حتما باید از یک مشاور یا روانشناس زبده کمک بگیرید. همان طور که اشاره کردید این حس را از کودکی تجربه کردید و تا به این سن حمل میکنید. این مسئله به خودی خود حل نمیشود . پس نباید بیش از این  برای حل این موضوع کوتاهی کنید.از طرفی باید به این موضوع پرداخت که سهم شما در این طرد شدگی چیست؟ آیا تا به حال فکر کرده اید که شما چه رفتار هایی دارید که باعث میشود در اولویت دیگران نباشید؟ تا به حال شده نظر دیگران را راجع به خود بپرسید و از دیدی بیرونی به خود نگاه کنید؟ شاید اینکار بتواند به شما کمک کند و علت این انتخاب نشدن ها را متوجه شوید.  شاید هم حساسیت بیش از حد شما باشد و واقعا دیگران چنین نظر یا نگاهی به شما ندارند و شما دارید یک یا دو رفتار را به کل زندگی خود تعمیم میدهید. چون مسائل مختلفی باید باز شود حتما برای حل بهتر موضوع اقدام کنید و از یک روانشناس حضوری کمک بگیرید زیرا که این مسئله جنبه های مختلف زندگی شما را میتواند تحت تاثیر قرار دهد. موفق باشید.