2794

طلاق در دوران عقد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 72 بازدید

سلام خسته نباشید

من الان ۲ سال و نیمه که تو عقدم یک ازدواج عاشقانه داشتیم و قبل عقد یک سال جنگیدیم تا به هم رسیدیم چون خانواده من راضی نبودن . شوهرم و من خیلی اذیت شدیم ولی نه اون تسلیم شد و نه من. اما متاسفانه بعد عقد مشکلاتمون ادامه داشت و سر مسائل کوچیک و بزرگ کلی دعوا بینمون پیش اومد چون شوهرم از خانوادم کینه به دل گرفته.

راستش الان سر یک مساله خیلی کوچیک دعوامون شده ولی کارمون داره به طلاق میرسه. چون شوهرم وقتی دعوا میشه دیگه اصلا قابل تحمل نیست. هرچی از دهنش در میاد به خانواده من میگه (البته به خود خانوادم نمیگه تو پیام هایی که به من میده به خانوادم فحش میده). هر وقت دعوا میکنیم میگه برو خونه بابات. یا میگه اگه این کارو میکنی خونه من نیا. یعنی در واقع منو از زندگی خودم بیرون میکنه. و یک مشکل دیگه این که تو دعوا ها هیکل منو مسخره میکنه و میگه تا مثلا انقد نشی عروسی نمیگیرم. البته همه این حرفا رو میزنه چون میدونه نقطه ضعف منه و در واقع میخواد منو بسوزونه.

البته بدی های شوهرم فقط تو دعواست ولی وقتی دعوا نمیکنیم خیلی خوبه و دقیقا همونیه که میخوام. ما همدیگه رو خیلی دوست داریم اما من میدونم اگه بخواد به خانوادم بی احترامی کنه نمیتونم باهاش بمونم‌.

به نظرتون چیکار باید بکنم؟ به نظرتون این مرد قابل زندگی کردنه؟

الان هم بهش گفتم مهریمو میبخشم توافقی طلاق بگیریم. اونم گفت باشه. میشه راهنماییم کنید


اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل بی کار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام به شما دوست عزیز. عصبانیت همسر شما در هنگام دعوا به دلیل نداشتن مهارتهای کنترل خشم هست که در بعضی افراد به این شکل که فرمودید بروز میکنه و فرد کنترل رفتار و کلامش رو از دست میده. اما بیشتر شدن یا کمتر شدن رفتار ایشون خیلی بستگی به واکنشی داره که شما به رفتارشون نشون خواهید داد، اولین کاری که میکنید این است که بدانید نیازی نیست فریاد را با فریاد و بد دهنی را با بد دهنی پاسخ دهید، لحن قاطعانه و آرام خیلی بیشتر اثر گذار خواهد بود. نکاتی که شما حق دارید درباره آن کاملا حق به جانب صحبت کنید: ۱- هیچ یک از طرفین حق ندارند به بستگان یکدیگر در مشاجره کلامی اهانت کنند، پس در اولین فرصت بعد از اینکه دعوا شروع شد ابتدا خونسردی خودتون رو حفظ کنید و اجازه بدهید حرفهای همسرتون تمام شود، سپس به عنوان اولین قانون خیلی شفاف بگویید که توهین کردن به خانواده شما شما را خیلی ناراحت میکند و اصلا دوست ندارید به هیچ یک از آنها بی احترامی شود ۲-تهدید به ترک کردن یا بیرون کردن از زندگی یک مدل خشونت و آزار روانی میباشد که به شما آسیب میزند، در اولین باری که مجددا این تهدید تکرار شد خیلی جدی (نه با فریاد) به همسر خود بگویید منظورت از اینکه به خانه پدرم بروم چیست؟ آیا تصمیم به اتمام رابطه داری؟ اگر اینطور است به صراحت بگو و تهدید نکن( از موضع قدرت سخن بگویید نه ضعف) و بگویید که در صورت تکرار این تهدید علی رغم میلتان مجبور خواهید بود تصمیم جدیدی برای ادامه یا عدم ادامه ارتباط بگیرید.
۳-هیچ کس حق ندارد به بدن شما توهین کند، به همسر خود بگویید هیکل خود را خیلی دوست دارید و از ظاهر شدن با این هیکل هیچ شرمی ندارید و به ایشان یاداوری کنید که خود ایشان با انتخاب خودشان شما را انتخاب کردند

موفق باشید

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha