احساسات ناخوشایند نسبت به حرفهای مادرشوهرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 2367 بازدید 2 تبادل تجربه

با سلام

منو همسرم بیشتر از یک سال هست که اقدام کردیم و خب صلاح یا حکمت یا هر چیز دیگه ای که هست بچه دار نمیشیم دائما در خانواده همسرم به من میگفتن که برو ماما برو دکتر تا خوب بشی و خوب من هم گفتم با همسرم میرم و اونها هم شروع کردن که نه پسر ما مشکلی نداره و از این حرفا البته با حالت بسیار بسیار تند

از روزی که این حرف مادر همسرم زدند تا به امروز (الحمدلله همسرم آزمایش دادند و ایشون سالم سالم هستند) صحبت های مادر همسرم در ذهنم مونده و حتی در مسائل اثر گذاشته و خوب من حتی در اون زمان هم واقعا احساس بدی دارم میشه بگید تمرینی کاری هست که من این حس از خودم دور کنم چون کمی سردی برای مسائل در من به وجود آورده

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .

دوست عزیز بهترین کاری که می توانید انجام دهید تغییر افکار است . و باید افکار منفی خود را به سوی افکار مثبت سوق دهید .

باید ها و نباید ها را در زندگی خود کمتر کنید . چون اگر قوانین برای خود در نظر بگیرید و آنها را انجام ندهید دچار عذاب وجدان می شوید . پس بهتر است خیلی خودتان را درگیر این باید ها و نباید ها نکنید . مثلا خیلی برایتان مهم نباشد که مادر شوهرتان چه گفته . سعی کنید خیلی به این حرفها فکر نکنید . چون وقتی که فکر می کنید بیشتر باعث آزار شما می شود . سعی کنید یک خانه پر از مهر و آرامش را برای همسرتان فراهم کنید .

در مورد فرزند هم سعی کنید روند درمان را انجام بدید ولی دلیل ندارد که خانواده همسر از تمام جزییات مطلع شود .

موفق باشید .

تجربه شما

اول از همه تبریک ميگم كه بجای جنجال به فكر رسيدن به آرامش هستيد..صلوات بفرستيد و به خدا بگيد كه بخاطر حرف بنده اش دل شما شكسته. يه معامله با خدا كنيد كه شما مادر شوهرتون رو ببخشيد و خدا هم دل شما رو آروم كنه..

عزیزم شما به مادرشوهر گفتی با همسرم میرم ایشون هم اونقدر واکنش تند داشتن شما با این حرفت خودت این دید را بوجود آوردی که ممکنه اونم ایراد داشته باشه بهتر بود بگی چشم در اولین فرصت یا پیگیرش هستیم