طرز رفتار با همکار حساس و حسود

سلام . بنده خانم ۲۸ ساله هستم که با فردی همکارم که فوق العاده حساس و حسوده . متاسفانه اگه از موضوعی هم ناراحت بشه توی محل کار عنوان نمیکنه و بعد ساعت کار شروع به پیام دادن و گِلگی میکنه و حتی عذرخواهی هم قبول نمیکنه . من چجوری رفتار کنم با همچین فردی با توجه به اینکه ساعات طولانی کنار هم هستیم و مجبورم باهاش صحبت و همکاری داشته باشم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم از اینکه مسئله تونو با ما مطرح می کنید تشکر می کنم دوست خوبم علت رفتار مغرضانه برخی افراد در محیط کار این است که آنها احساس تهدید می کنند. از خودتون بپرسید آیا بیش از حد حساس نشدید یا نسبت به موضوع دچار سوءتفسیر نشده اید. به رفتار نامناسب بلافاصله پاسخ دهید. تنها خودتان را سرزنش نکنید بسیاری از افراد قلدر در سازمان ها، افراد ماهر یا محبوب را هدف قرار می دهند. اگر امکان دارد در قسمت دیگر فعالیت کنید در صورتی که این امکان وجود ندارد اولین چیزی که به نظر میرسد ظاهرا تحمل کردن فرد یاد شده بهترین راه حل خواهد بود. با این تفسیر روش هایی وجود دارندکه برخورد با طرف مقابل را ساده تر و نهایتا محل کار را برای شما دلپذیرتر خواهد کرد بعنوان یک انسان، طبیعی است که شما گرایش بیشتری به افرادی که شبیه شما هستند داشته باشید این مسئله ای ثابت شده است و در صورتی که همکار شما تفاوتهای زیادی باشما دارد همین حقیقت عامل بازدارنده در ایجاد رابطه بهتر با وی خواهد بود و این هیچ ربطی به رفتار او یا شما ندارد. بنابراین خود را مجبور کنید از ناحیه امن و بی تفاوتی بیرون بیاید و شخص مورد نظر! را از نقطه نظر شخصی بیش از پیش بشناسید. هر چه بیشتر او را بشناسید شاید نقطه مشترکی پیدا کنید و نهایتا این امر می تواند به تغییر ذهنیت شما نسبت به او کمک کند استفاده از جملاتی مانند صبح شما بخیر یا روز خوبی داشته باشید و حتی دعوت کردن از او به صرف چای یا حتی واکنش های دوستانه به آنچه وی تعریف می کند می تواند رابطه شما را تغییر دهد. گاهی اوقات باید در جهت دوری از افرادی که با آنها احساس راحتی نمی کنید و یا به شما امکان ارائه بهترین نمایش توانایی تان را نمی دهند یک گام عقب بنشینید این مرحله را در صورت عدم موفقیت روش قبلی امتحان کنید روش های حفظ فاصله با این افراد و رفتارهایشان امری ضروری به نظر می رسد لازم نیست به همه پیام های ایشان پاسخ دهید و برخی رفتارها و پیام های ایشان را نادیده بگیرید  . روی اعتماد بنفس خود کار کنید موفق و مؤید باشید