مصرف قرص یا مکمل برای بی حالی و خستگی

سلام. خیلی بی حالم و حوصله انجام کاری رو ندارم بیشتر توی فضای مجازیم یا میخوابم وقتی در جمعی هستم حوصله شنیدن و صحبت کردن رو ندارم آیا ویتامینی از بدنم کم است؟ چیکار کنم با نشاط تر باشیم اگر خوردن قرص یا مکملی برایم خوب است لطفا بگویید ممنون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

ترجیحاً یک آزمایش بدهید. بسیاری از کمبودها میتونن منجر به علائمی شبیه به علایم شما بشن. کمبود آهن، پروتئین، برخی ویتامین ها...
زیر نظر دکترتون از شکل تزریقی ب کمپلکس استفاده کنید. حتماً از منابع پروتئین حیوانی مثل جگر، گوشت در برنامه روزانه رژیم غذاییتون استفاده کنید