یک پسر ده ساله پرخاشگر و عصبی دارم. اون تنهاست خواهر یا برادری هم نداره پدرش هم اعتیاد داره و رابطه درستی باهاش نداره. پسرم خیلی بددهن افسرده و منزویه. جوری که اصلا نمیتونم باهاش یک کلمه حرف بزنم سریع فحش میده به پدربزرگ، مادربزرگ دایی هاش هم همین طوره به همه فحش میده تقریبا با همه قطع رابطه کردم فقط گاهی به دیدن پدر و مادرم میرم اونجا فوق العاده اذیت میکنه جوری که میگن دیگه نیارش خونمون. اصلا تمایلی به پارک رفتن هم نداره چون اونجا هم تنهاست و به خانواده هایی که دسته جمعی اومدن حسادت میکنه و خیلی افسرده میشه. من چکار کنم دیگه فحش نده‌؟ حتی یه کلمه هم نمیتونم باهاش حرف بزنم حتی مشت و لگد هم میزنه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
۱. چرا قبل از ازدواج با همسرتون تحقیق نکردید.
۲. چرا انقدر زود بچه دار شدید.
البته اختلاف سنی کم بین شما و پسرتون شاید کمکتون کنه تا (با توجه به شرایطی که مطرح کردید) بتونید تنها همبازی و دوستِ فرزندتون باشید. تا جایی که میتونید بدون توجه به حرفهای بدی که میگه یا پرخاشگری هایی که میکنه و مخصوصا" وقتهایی که یه کم رفتارهاش بهتره باهاش بازی کنید.
البته خب شرایطتون یه کم خاصه و در ابتدا شاید سخت بشه.اما شما سعی کنید مقاوم و صبور باشید.
اگر شرایط اقتصادی تون طوری هست که بشه، حتما" از همکارانمون برای مداخله های تخصصی کمک بگیرید.

تجربه شما

ببخشید من آشنایی ندارم همین قسمت باید جواب بدم تا شما پاسخگو باشید؟

@بارانیده

بله همینجا تایپ کنید