خستگی و عدم تمرکز

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 270 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام توروخدا راهنمایی کنید من 21 سالمه دانشجو هستم الان هم فصل امتحاناته چند وقته همش خسته ام انگار بی حالم. کم حوصله هستم. همش خوابم میبره یه کلمه درس که میخونم کتاب رو که باز میکنم انگار بی تابم خسته ام تمرکز ندارم نمیدونم باید چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دانشجوى عزيز ، هواى بهارى از عوامل بى حالى و خواب آلودگيه ولى بهترين كار مرور عادات شما و يافتن علت خستگى و بى حالى است... اگر علت را پيدا كرديد در جهت بهبود آن اقدام كنيد و اگر نه توصيه هاى زير را به كار بريد

١) محل مطالعه ى خود را تغيير دهيد ، به خصوص اگر در اتاق خواب و روی تخت دراز مى كشيد ، بهتر است به كتابخانه برويد

٢) به تغذيه ى خود توجه كنيد ، بهتر است از نوشيدنى ها ى نشاط آور و حاوى ويتامين c استفاده كنيد، مثل آب پرتقال ، يا ليمو نعنا ، انواع دمنوش ها ،چاى سبز يا چاى زعفرانى هم مناسب است.

براى تمكز هم لطفا همه ى محرک هاى محيطى را از خود دور كنيد ، به مطالب كتاب توجه كنيد و نت بردارى كنيد ، اگر موضوعى فكر شما را مشغول كرد آن را يادداشت كنيد و در زمان مناسب به آن بپردازيد، از روش توفف فكر استفاده و به افكار مزاحم اجازه ندهيد مخل مطالعه شما شوند.

براى اطلاعات بيشتر مشاوره حضورى يا تلفنى داشته باشيد. موفق باشيد

تجربه شما

کتابخونه گزینه خیلی خوبیه...منم کنکور داشتم و مثل شما بودم ولی وقتی میری کتابخونه بازدهی بیشتری داری ساعت مطالعت میره بالا...میتونید از قهوه هم استفاده کنید...من ۲ماه تمام هرروز قهوه خوردم الان نمیخورم مشکلی ندارم...