اقدام برای طلاق با داشتن وکالت طلاق بلاعزل

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 113 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام

بنده قصد گرفتن طلاق و متارکه رو دارم.

پارسال دی ماه وکالت طلاق بلاعزل با کل مهریه ام رو از آقا گرفتم.

حالا سوال من اینه که از کجا باید شروع کنم کجا باید برم؟ من شهر شیراز زندگی میکنم و شرایط گرفتن وکیل رو هم ندارم. فرزندی هم نداریم و قصد گرفتن مهریه ام رو هم دارم. ممنون میشم فوری راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام وقت بخیر
شما با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شهرتون و درخواست طلاق و مطالبه مهریتون و همچنین ضمیمه کردن وکالت نامه تون میتونید اقدام به جدایی کنید.
موفق باشید

تجربه شما

سلام روزتون بخیر

ممنون ممنونم.

برنامه هم قرار به گرفتن وکیل شد ممنون.