بی قراری و بی خوابی در بارداری

سلام. در هیچ وضعیتی راحت نیستم . روانپزشک رفتم بهم پرفنازین 4 داد 2 بار در روز و کلونازپام برای شب فقط شبها با کلونازپام میخوابم ولی روز آروم و قرار ندارم چه کنم؟ هفته 25 بارداری هستم. من اصلا نه میتونم بشینم نه راه برم نه بخوابم از استرس و نگرانی. چه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام. به نظر من در صورتی که دارای اضطراب بالا و بی خوابی هستید با توجه به سن بارداری تان انتخابهای دارویی بهتری در بارداری نسبت به کلونازپام وپرفنازین وجود دارد. البته لازم به ذکر است در حاملگی بی خوابی تا حدودی وجود دارد البته بدون اضطراب بالا.