سردی در رابطه جنسی بعد از زایمان

سلام . 3 ساله ازدواج کردم بعد از زایمان به شدت نسبت به رابطه زناشویی سرد شدم طوری که اصلا لذت نمیبرم و این احساس سردی روز به روز داره بیشتر میشه طوری که نفرت دارم سه ماهه از زایمانم میگذره. میخواستم ببینم چه رژیم غذایی داشته باشم؟ و اینکه آیا باید به دکتر مراجعه کنم ؟ چون بعضی ها تو این سایت توی یه تاپیکی که میخوندم گفتن به مرور خوب میشه در دوران شیردهی هستم

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
شما احتمالا دچار افسردگی پس از زايمان شده ايد كه بعد از سه ماه از زايمان نسبت به رابطه زناشويی احساس تنفر می كنيد . حتما توصيه می كنم جهت درمان خود به يک روانپزشک مراجعه فرماييد و بيش از اين صبر نفرماييد .