رفتار صحیح با دختر ۱۰ساله

سلام وقتتون بخیر، تو اقواممون یه دختر ده ساله داریم که موقعی بچه تر بود ،از آنجایی که بچه ها رو دوست دارم، با محبتام لوسش کردم. ولی حالا بیچارم کرده،وقتی میاد خونمون خیلی راحت سراغ وسایلام می‌ره و بدون اجازه بر میداره، چیکار کنم؟ از ترس اینکه به مامانش سراغ نبره،نمیتونم دعواش کنم،کمکم کنید لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

دوست عزیز،سلام.
شما میتونید کم کم و حساب شده متوجهش کنید.یعنی مثلا" اگر در حال حاضر به تمام یا بیشتر وسایل هاتون دست میزنه، کم کم محدودش کنید و یک یا دو وسیله رو به طور جدی بهش بگید که نمیتونه دست بزنه(کم کم عمل کردن) و البته سعی کنید که از وسایلی باشه که خیلی هم براش مهم نباشه(حساب شده عمل کردن).
در کنار این هم سعی کنید چند عدد اسباب بازی به طور معمول و همیشگی در اتاقتون داشته باشید تا بتونه و بدونه که فقط میتونه به اونها دست بزنه.
بعد رفته رفته به تعداد وسایل هایی که نباید دست بزنه اضافه کنید.
اگر دقیق و حساب شده پیش برید،حتما" جواب میده.مضافا" که مادر کودک از شما دلخور نخواهد شد.