همسر دوم و اجازه گرفتن از زن اول

سلام وقت بخیر

من همسر دوم شدم و صیغه یک ساله کردیم الان باردارم و به دادگاه درخواست دادیم برای ازدواج دائم اما قاضی قبول نکرد. بدون رضایت زن اول. خواستم بدونم امکان داره که بهمون حکم ازدواج دائم بدن؟ و اینکه اگر صیغه ۹۹ ساله بشیم بازم دادگاه به زن اول این آقا حق طلاق میده یا نه؟ من میتونم توی صیغه ۹۹ ساله شرط نفقه و ارث بری بزارم؟

خیلی ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و تبریک سال نو

1. بله درست هست برای ثبت نکاح دائم نیاز به اذن همسر اول دارید یا اینکه اثبات شود زن دوم ناشزه هست و از طریق دادگاه اذن ازدواج دوم صادر شود.

2. فرزند شما از همسر شما ارث می برد ولی شما از همسرتان ارث نمی برید

3. برای حق طلاق برای همسر اول همین که شما به ازدواج همسر ایشان در امده اید برای همسر اول این حق ایجاد شده و می تواند از دادگاه تقاضای طلاق نماید.

4. شرط نفقه موردی نداره ولی شرط ارث را نمی توانید شرط کنید. راه این کار این هست که همسر شما تا وقتی زنده هستند هر مقدار از اموال خود را بخواهد به نام شما کند.

موفق باشید