مشکلات زندگی مشترک با مادرشوهر

سلام. یک سال و نیمه که ازدواج کردم. و در سویت طبقه پایین مادرشوهرم زندگی میکنم البته خورد و خوراکمون با هم هست. مشکل زندگی منم دقیقا همینه .واقعا دیگه کشش اینو ندارم که هر روز با شال و جوراب و مانتو بگردم و مثل یه مهمون معذب زندگی کنم. تازه تمام ماجرا این نیست متاسفانه علیرغم همه تلاشهایی که من برای حفظ حریم زندگیم میکنم و سعی میکنم با مادرش رسمی باشم ایشون در مقابل جاریم واقعا منو بی حرمت میکنه . از این نحوه زندگی واقعا سیر شدم. طی حرفهایی که با شوهرم زدم قرار شده سال بعد زمین چسبیده به خونه مادرشوهرم رو برای ما بسازند. حالا من نگران تر از همیشه ام که بعد این همه مصیبت که جدا بشم باز در تیر راس نگاه های مادرشم. دوست ندارم هر روز بیام خونه مادرشوهرم چون به واقع احترامم از دست میره. کمکم کنید که چطور حریم خودم رو حفظ کنم. روزی 100 بار به خودم لعنت میفرستم که چرا من این نحوه زندگی رو پذیرفتم. همسرم به هیچ وجه راضی نمیشه اینجا جدا یشیم میگه خونه ساخته بشه بعد. کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

دوست عزيز در وهله اول اينكه به قول خودتون اين سبک زندگی رو قبول كرديد پس بايد مسئوليت اون رو هم پذيرا باشيد بدين معنی كه بجای سرزنش خودتون كه هيچ سودی براتون نداره بايد شرايط فعلی رو بپذيريد و سعی كنيد در جهت بهبود اوضاع و شرايط حل مساله كنيد اينكه با مادر همسرتون تا حدی زندگی مشترک داريد مشكل نيست اينكه شما با اين مساله چطور كنار بياييد مهمه .اينكه مادر همسرتون به قول شما ،پيش جاريتون حرمت شما رو كم ميكنه مهم نيست اينكه شما چقدر عزت نفس داريد و چطور با اين مساله كنار مياييد مهمه در كل ميخوام بهتون بگم كه نحوه برخورد و عكس العمل شما بازتابی از رفتار ديگران خواهد بود پس لطفا برای خودتون مرزهاتون رو كاملا واضح مشخص كنيد و سر موضع خودتون بمونيد برای خودتون در ارتباط با خانواده با همسرتون قوانينی رو با مشورت همسرتون وضع كنيد به طوريكه كاملا بالغانه و بدور از غرض ورزی باشه و با هم بر سر اين قوانين به توافق برسيد و بر سر اين قوانين پايبند باشيد مثلا فقط برای صرف غذا به منزل مادر همسرتون بريد و در كارها مثلا در شستن ظرفها به ايشون كمک ميكنيد و در كارها و امورات ديگه مطلقا دخالت نمی كنيد ممكنه در ابتدا اجرايی كردن اين قوانين مشكل باشه ولي به مرور براي همه عادی ميشه پس لطفا كمی صبوری كنيد تا به خواسته هاتون برسيد .