تهوع و تغذیه مفید در بارداری

سلام خسته نباشید. من در هفته یازده بارداری هستم. با خیلی از غذاها مشکل دارم  نمیتونم بخورمشون. مثلا شیر تا میخورمش دو دقیقه طول نمیکشه بالا میارمش و همچنین پرتقال.انار.موز.. میخوام بهم بگید چه غذاهایی رو میتونم جایگزین این مواد کنم که من و جنینم با مشکل کمبود مواد مفید مواجه نشیم؟

اطلاعات تکمیلی

سن25جنسیتزنشغلبیکاروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

از جایگزین های شیر به خصوص ماست، دوغ و پنیر استفاده کنید. معمولاًٌ میوه ها از لحاظ ویتامین ها و مواد معدنی غنی هستند. بنابراین در صورتی که امکان مصرف چند مورد بالا رو ندارید میتونید ازمیوه جات و سبزیجات دیگه استفاده کنید. میتونید زیر نظر دکترتون روزانه از یک قرص مولتی پرناتال به همراه غذا استفاده کنید