ترس های پسرم

با سلام و خسته نباشید. پسرم چهارسالشه. دو سه ماه پیش نصفه شب وقتی خواب بود از صدای دعوای چندتا گربه از خواب پرید. خیلی جیغ زد و گریه میکرد. تمام بدنش میلرزید. من صبح همون روز از خونه بردمش بیرون تا شب. ولی از اون شب به بعد کوچکترین صدایی که میاد گوشاشو میگیره. گربه از صد متری میبینه میلرزه. حتی اگه یه بچه گریه کنه گوشاشو میگیره. با صدای زودپز گوشاشو میگیره. من و پدرش آروم داریم باهم حرف میزنیم گوشاشو میگیره. منم کمتر از یه ماه دیگه زایمان دارم. چیکار کنم؟ببخشید طولانی شد

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام خدمت شما دوست عزيز
در وهله اول سعي كنيد فرزندتون روبيشتر درآغوش بگيريد وحس امنيت رو بهش بديد وشبها تا قبل از اينكه مطمئن شديد به خواب رفته تركش نكنيد براي اينكه به ترسهاش غلبه كنه احتياج به كمك شما داره به اين ترتيب كه همزمان كه درآغوش شماست واحساس امنيت داره ابتدا ازفاصله دور گربه روبطور مثال بهش نشون بديد دفعه بعد اندكي فاصله تون روكم كنيد وبه اين ترتيب آهسته آهسته به گربه يا هرموقعيت ترس آورنزديكش كنيد فراموش نكنيد براي اين روش نياز به صبوري وحوصله فراوان هست تا آرام آرام فرزندتون بتونه به ترسهاش غلبه كنه وهر مرحله رو تاجايي پيش بريد كه فرزندتون اذيت نشه .موفق باشيد