سلام.من 26 سالمه و دوساله ازدواج کردم.مدتی میشه با کمی ایستادن کمر درد میگیرم و زانوهام دچار ضعف میشه.با فشار زیاد و بلند کردن وسیله سنگین ستون فقراتم دچار بیرون زدگی و التهاب میشه.تاحالا چند بار اتفاق افتاده و دکتر ارتوپد علت همه ی اینهارو گودی زیاد کمر و ضعیف بودن کمرم میدونه.سوال من اینه که اگه باردار بشم با این شرایط مشکلی بوجو میاد ؟در ضمن قدم 164 وزنم 62.از نظر وزنی مشکلی ندارم فقط نگرانیم در مورد کمرمه
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام میتوانید باردار شوید البته بهتر است با پزشک ارتوپد خود نیز مشورت داشته باشید