یک ساله عقد...

سلام یک ساله عقد هستم و حدود یک‌ماهی میشه که رابطمون (جنسی)ازجلو

ولی هیچ موقعه ارضا نشدم تحریک میشم ولی بیشتر درد دارم خیلی دوست دارم با شوهرم ارضا شم اون هم ناراحته و فکر میکنه التش کوچیکه و باید بزرگش کنه

ولی با خود ارضایی خیلی زود ارضا میشم؟دلیلش میشه بگید مشکل از منه یا باید ترزیق ژل به ناحیه (جی)بزنم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

من سوال شمارا قبل تر به نوعی پاسخ دادم اما الان مساله دیگری مطرح کردید
خودارضایی!!!
اونقدر خودارضایی داشتید که به روش خودتان به ارگاسم می‌رسید... از این پس شرایط خودارضایی خودتان را محول به همسرتان کنید ایشان انجام دهند.. چندین بار به بن بست می‌خورید اما با صبر و حوصله در کنار همسرتان به ارگاسم می‌رسید به شرطی که دیگر خودتان خود ارضایی نکنید.