زندگی سخت

ما جنوبی هستیم و از کودکی ما به روشی که پدرم میخواد زندگی میکنیم تا الان هم همینطور و اگه مخالفت کنیم پدرم مارو محدودتر میکنه و از کودکی تو خونه زندانیم و فقط از مدرسه به خونه و از خونه به مدرسه وپدرم اصلا نمیتونیم باهاش صحبت کنیم و همه چی دست پدرمه پول و کارت بانکی و ....وقتی که ۱۲ سال شدم پدرم گفت به مادرم گفت بزار بریم شمال زندگی کنیم واسه اینده بچه هامون واسه اینکه کار کنن و.. الان من ۱۵ سالمه و عموم به پدرم گفت که اگه میخوای دخترات رو بدی برن من پسرام راضی هستن الان پدرم به مادرم میگه یادخترات رو میدی برن اگه هم ندادی و راضی نیستی همونجوری میمونن تو خونه و خبری از کار و شغل نیست مادرم بهش گفت مگه تو نگفتی به ما که ما اینجا اومدیم واسه اینده بچه ها و برا اینکه کار کنن و... پس وی شد پدرم گفت دیگه این چرخه زندگیه

الان من چیکار کنم من نمیخوام الان ازدواج کنم و تازه انتخاب رشته کردم و کلا نمیخوام با پسر عموم ازدواج کنم من میخوام درسمو کامل کنم و کار کنم به نظرتون چیکار کنم ؟

همه هم تو خونه زندانی هستیم فقط پدرم حق داره هر جایی که بخواد بره

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ جنسیت زن شغل در حال تحصیل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

بینهایت متاسفم..هنوزم خوانواده هایی داریم که ربطی به شهر و قومی نداره و هنوزم تعصبات زیاد دخترهای عزیزمون پر پر و اسیر کرده...
شما باید از یه بزرگتری که پدرتان قبول دارد کمک بگیرید تا بتواند پدرتان را آگاه کند.و این را بدانید که طرز تفکر پدرتان تغییر نخواهد کرد چون فرهنگ غلط ایشان در وجودش نهادینه شده.اگر پدرتان  شما را برای ازدواج تحت فشار می‌گذارند یا به هر طریقی برای‌تان مشکل درست کرده اند، سعی کنید به جای تسلیم شدن و پذیرفتن شرایط با آن‌ها صحبت کنید و خواسته‌های‌تان را بگویید. شاید آن‌ها متوجه نیستند که حرف‌ها و کارهای‌شان برای‌تان آزاردهنده است. از آن‌ها بخواهید که برای یک مدت دیگر شما را در خانه بپذیرند و کمک کنند تا بتوانید در آرامش شریک زندگی‌تان را انتخاب کنید. برای‌شان توضیح دهید که بعضی از حرف ها و کارهای‌شان برای شما قابل تحمل نیست و باعث ناراحتی‌تان می شوند.تمام تلاشتان را بکنید تا پدرتان را از طریق کسی یا مشاور تحت تاثیر قرار بدهید‌ممکن است پدر مادرتان به هر طریقی سعی کنند شما را به این ازدوج راضی کنند. اما فراموش نکنید که این شما هستید که باید سر سفره عقد جواب بله بدهید. قطعا ازدواج با فردی که دوستش ندارید، عاقبت خوشی ندارد. تحت هیچ شرایطی از حرف تان کوتاه نیایید و در هر فرصتی که پیش می‌آید به آن‌ها یادآوری کنید که فرد مورد نظر، انتخاب شما نیست بلکه پدر مادرتان او را انتخاب کرده‌اند، از حق طبیعی‌تان دفاع کنید و از تنهایی نترسید.