رابطه شوهرم با پسرم

سلام

پسر من سه سال و نه ماهش هست یکم شیطونه ی مقداری هم حرفای بد میزنه وقتی عصبانی میشه از وقتیکه بچه دوممون بدنیا اومده عصبی تر شده پدرش ازین موضوع ناراحته و فک میکنم چون دعواش می‌کنه زیاد به حرف باباش گوش نمیده سمتش هم زیاد نمیره بیشترباخودم هست البته این عصبی بودنش فک میکنم یک دلیل دیگر تصادفی بود که باباش داشت و یهو خونه نشین شد الان حدود نه ماه هست هنوز درست راه نیفتادن چند روز پیش مادرشوهرم اومدن خونه ما چندروز و پسر من روز اول خوب بود هیچ حرف زشتی نزد روزای بعد روش باز شده بود یکی دوبار اونم تو بازی از دستش در می‌رفت گفت .بعدمادرشوعرم برن خونه و گوشی تلفن بردارند و زنگ بزن به شوهر من که این چه وضع تربیت و چرا اینجوریه و چرا اینجوریه ازونطرف هم شوهر من از همون روز با پسر بد شده بقدری مه همش تو خونه دعوای تا حد زدن بچه سه ساله آخه مادر شوهر عزیز از بچه سه ساله چ توقعی دازی که زنگ میزنی پسرتو اینطوری میندازی به جونش بخدا دارم از غصه دق میکنم رابطه به اون خوبی که این پدرپسر باهم داشتن حالا شده این که ی لحظه بدون دعوا نیستن.من موندم با گریهای شبانه روزم حتی بعضی وقتا به طلاق فکر میکنم

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

مادر عزیز...بچه آینه پدرو مادرش هست.و محیطی که داره توش زندگی میکنه..و اما راه حل...خودتان را تربیت کنید.از دایی و عمو و دوست بخواهید تربیت شوند و حرفهای بد نزنند.اونوقت می‌بینید فرزندتان به کل فحش‌ها را فراموش خواهد کرد.فرزندتان را مهد کودک و کلاسهای نقاشی و بازی‌های انگشتی بگذارید.باهمسرتان گفتگو کنید و برایش توضیح دهید که فقط ۳ سالشه و ۳۰ سالش نیست .خودتان و همسرتان مشاوره بروید و سبک روابطتان را تغییر دهید.خانه شما بینهایت اضطراب و استرس وجود دارد و حتما از مشاور کمک بگیرید زیرا هرآنچه خواهد شد زیر سن ۵ سالگی هست.تلاش خودتان را بکنید