خیانت پدر

سلام من و مادرم متوجه خیانت پدرم شدیم ولی مامانم هرچی میگه بابام زیر بار نمیره و اصلا گوش نمیده.بنظر شما ما با بابام حرف بزنیم و بگیم میدونیم؟ یا رومون بهم باز میشه؟ سه دختریم و مجرد .28سالمه.بابامم اصلا ادم منطقی نیست

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل دفتردار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

دختر عزیزم به شما ۳هر ۳ نفر هیچ ارتباطی ندارد..روابط مادر و پدرتان هست و خودشان باید حل کنند..درست گفتید بله دقیقا روی هم دیگه به هم باز میشه حرمت‌ها از بین میره..کمک کنید مادرتان از مشاوره کمک بگیرد.