تنبلی تخمدان

سلام

۲۵ سالمه و ۶ سال هست که ازدواج کردم از ۱۷ سالگی تنبلی تخمدان دوطرفه شدید داشتم تیروئیدم هم کم کار که با مصرف قرص کنترل شده دوسال که اقدام به بارداری کردم و ۹ ماهه تحت نظر فوق تخصص نازایی هستم ۶ ماه اول فقط قرص های تقویتی و ویتامین دی و پودر اینوفولیک استفاده کردم و بعد الان ۳ ماهه که از روز سه تا پنج پریود شبی ۴ عدد لتروزل و روز ۸ و ۹ و ۱۰ و ۱۱ دوتا سینال اف شکمی میزنم و بعدش هم آمپول آزاد سازی در هر سه ماه ۴ تا ۸ تخمک بین ۱۸ تا ۲۰ داشتم که با توجه به سونوگرافی ها آزاد هم شدن ولی بارداری رخ نداده میخواستم بدونم ممکن تمام تخمک ها بی کیفیت و یا اصطلاحا پوچ باشن و علت باردار نشدنم این بی کیفیتی باشه ؟ در ضمن همسرم یه مقدار ضعیف بودن که چند دوره قرص مصرف کردن ممنون میشم راهنمایی کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

داروها راتحت نظر پزشک خود ادامه دهید و یک عکس رنگی رحم جهت بررسی لوله ها انجام دهید .