مشکل در رابطه

شوهرم از نظر رابطه خیلی گرمه ( روزی سه بار هم باشه بازم تواناییشو داره ) ، اوایل هیچ مشکلی نداشتمو خودمم اوکی بودم  ولی الان یه معضل شده برام ، مثلا تو هر شرایطی رابطه میخواد ( واقعا هر شرایطی ، پیش اومده تو مسافرت یا جایی کسی تو اتاق پیشمون بوده و بی توجه به حضور یکی دیگه رابطه خواسته که برخورد کردم ) ،  جرعت نمیکنم راحت پنج دیقه بغلش کنم میره سراغ اون کار . یمدت بخاطر همینکاراش که تو هر شرایطی میخواسته ،  بشدت استرسی شده بودم، مثلا مهموم داشتیم و بهش میگفتم الان وقتش نیست الان میرسن و اون گوش نمیکرد و یدفعه مهمونا سر میرسیدن ، یا میرفتیم خونه پدرمادرش و خونه شلوووغه شلوغ و تو اتاق بهش التماس میکردم ول کن موقع اش نیست بازم ول نمیکرده و یدفعه یکی سر زدهه میومده تو اتاق .

الان دیگه بخاطر تعداد زیاد و اون خاطرات بد  باعث شده کاملا از رابطه زده بشم.

روز به روز رابطه امون داره سردتر میشه و میترسم بعد چندسال باعث خیانت جنسیش بشه.

خیلی باهاش حرف زدم ولی تغییری نکرد ، میخوام حداقل خودم تغییر کنم و اشتیاقم برگرده ، ولی نمیدونم چطوری دوباره اون اشتیاقو برگردونم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

دوست گرامی خیلی چیزها اشتیاق نیست بی حرمتی و از حد گذروندنه.همسر شما هرجا دلش می‌خواهد رختخوابش را پهن می‌کند و بسیار خوب هست که شما برخورد میکنید.‌دلایلی وجود دارد که ممکن است متفاوت باشد، اما در بسیاری از موارد، اعتیاد جنسی نتیجه یک رویکرد ناسالم به جنسیت و تلاش برای مواجهه با مشکلات دیگر، مانند استرس، اضطراب یا افسردگی است. اعتیاد جنسی ممکن است به سوءاستفاده از مواد مخدر، بیماری‌های مقاربتی و مشکلات رابطه‌ای منجر شود.
برای درمان اعتیاد جنسی و پیدا کردن راه‌حل‌هایی برای مواجهه با دلایل میل جنسی زیاد، مشاوره با یک متخصص در زمینه جنسی‌شناسی و یا روان‌درمانی توصیه می‌شود.