پسر ۵ ساله من ۷ ماه پیش فوت شده و من یادم نمیره همش افسرده و غمگینم

یوبوست داشت و من به حرف همسرم گوش کردم بهش دم کرده سنا دادم روده هاش عفونت کرد زد به خونش من نتونستم نجاتش بدم

تا رفتم لباس بیارم ببرمش بیمارستان فوت کرد

هیچی به ذهنم نرسید تا کمکش کنم و نجاتش بدم من مقصرم

من بهش شربت دادم که استفراغش بند بیاد و دیدم نفس نمیکشه من خیلی دور از جون شما حیوونم که بچمو نبردم زود دکتر

کلش بمیرم

چجوری فراموش کنم خاطراتشو قیافه قشنگشو خدایا چبکار کنم من نمیدونم کی میمیرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۲ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخر دوست عزیز
بابت از دست دادن فرزندتان متاسف هستم
دوست عزیز درک میکنم شرایطی که پشت سر گذاشتید بسیار سخت بوده و طبیعتا زمان خواهد برد تا تسکینی برای شما پیدا شود بنابرین در این شرایط بهتر هست تا به خودتان زمان دهید و صبور باشید انتظار شما بعد از گذشت هفت ماه کمی زود هنگام است.
پروسه سوگ و از دست دادن عزیزان خصوصا فرزند مسستلزم زمان است چنین از دست دادنی فراموش نخواهد شد اما به مرور زمان کمرنگ می شود. سعی کنید در این فرایند از یک روانشناس راهنمایی بگیرید.