کم رویی کودک هشت ساله در جمع های تقریبا غریبه

سلام پسرم هشت سالشه ،توی بعضی  جمع ها خجالتی یه و معذب،  خودش میگه دوست دارم سر صف مدرسه قرآن بخونم ولی خجالت میکشم ، میخوام ی دوره فن بیان ببرمش ولی با خودش ک‌صحبت کردم گریه کرد و گفت اصلا نمی‌خوام برم دوست ندارم ، می‌دونم واسه خجالتی بودنشه ک اینطور میگه ب نظرتون چ رفتاری داشته باشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۸ جنسیت مرد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و روزبخير
فرزند شما در مهارت هاي زندگي بايد خودش رو تقويت كنه كه با راهكارهاي ساده اي مثل بازي گزارشگي  و معرفي خودم به خانواده و ..... ميشه اين مهارت رو افزايش داد.البته براي بررسي بهتر عوامل ديگه بامراجعه به روانشناس كودك بايد مصاحبه روانشناختي صورت بگيره.
پرتلاش و صبور باشيد.