نخوندن درس

سلام من یک دوستی دارم که تو مدرسه خیلی ضعیفه استعداد درس خواندن رو داره اما نمی‌خونه میگه حوصله ندارم مغزم انگار همیشه خوابه میگه از مدرسه که میرم خونه باید حداقل ۴ ساعت بخوابم گوشی ای هم نداره که بخواد باهاش کار کنه بازی کنه و .. ولی میگه مغزم خاموشه مغزم اصلا دوست ندارم کار کنه مثله لطفا یک راه حل بهم بگید تا بهش بگم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۳ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر دوست عزیز
از شما ممنون هستیم که مراقب احوالات دوست خود هستید اما قبل از هر چیزی ایشان هم خود باید به دنبال جستجوی مسئله شان باشند اینکه آیا ایشان هم لازم می داند تا به بهبود شرایط خود کمک کند یا خیر مسئله ی مهمی ست؟
علل مختلفی میتواند موثر باشد در پیشامد این شرایط:
آیا وضعیت خانواده تاثیر گذار است؟
آیا در روابط بین فردی نیاز به راهنمایی خاصی دارد؟
آیا در مدرسه  یا دروس مسئله ای وجود دارد؟
آیا شرایط روحی اش به گونه ای هست که باید با یک روانشناس صحبت کند؟

دوست عزیزم راه حل مفیدی که خود شما میتواند به ایشان بگویید این است که از یک روانشناس در حوزه نوجوانان کمک بگیرد مطمئن باشید بزرگترین محبت را در حق شان کردید.