خواهرم ۲ سالشه خیلی پرخاشگر شده‌

سلام خواهرم ۲ سالش هست و خیلی پرخاشگری میکنه دندون ميگيره در حدی که صورتمون و دستامون خون میاد دیگه عصبی کرده‌ همه‌ رو ،صبح ساعت ۳ یا ۴ صبح پا ميشه شروع میکنه جیغ زدن‌ و داد زدن ،من خودم‌ دارم برای کنکور و نهایی درس ميخونم ولی واقعا اعصاب همه رو به گند کشیده خودش رو میزنه ، دندون ميگيره و موهای همه‌ رو ميکنه ممنون میشم راهنمایی کنید 🙏🏻

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت مرد
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و روزبخير
خيلي عوامل ميتونه در اين موضوع دخيل باشه مثل واكنش اطرافيان سيستم تغذيه و سابقه زنتيكي و ..... در درجه اول از نظر پزشكي چك آپ صورت بگيره و در صورت منفي بودن علتهاي پزشكي براي درمان روانشناختي مراجعه به روانشناس كودك و نوجوان صورت بگيره بهتره .اگرچه بخشي از رفتارهاي كودك 2ساله تاحدي نرمال هست اما يا اين شدتي كه فرموديد بهتره ارزيابي باليني دقيقي انجام بشه.
پرتلاش و صبورباشيد.