اعتیاد همسرم

سلام ... نامزدم خیلی مرد خوبیه .. مهربونه. چشم و دل پاکه . خرجی بهم میده. احترام بهم میزاره و دوسم داره.تنها مشکلش اعتیادشه که متاسفانه چند سالیه درگیرش کرده . خودشم قصد ترک داره. میخواستم بهم راهکار بدین چجوری باهاش رفتار کنم تا به ترکش کمک کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر دوست عزیز
آگاه باشید که از ابتدا شرایط رو می دانستید و این مسیر می تواند دشواری هایی را همراه داشته باشد.
در این شرایط صرفا قصد ترک کفایت نمی کند مرحله بعد اقدام و عمل هست بسیاری از افراد هستند که خود از وضعیت شان اذیت می شوند و تمایل دارند که ترک کنند اما باز احساس می کنند که قدرت آنچه که مصرف می کنند و وابسته ی آن هستند بیشتر است و همین منجر به بازگشت می شود نیاز به کمک از مراکز ترک اعتیاد هست و 12 قدم را سپری کنند یک روانشناس در کنارخود داشته باشند - ورزش کنند و همراهی و پشتیبانی خانواده را داشته باشند مدام با هر حرکت وی مسائل گذشته یادآوری نشود هر عملی زنگ خطر است.