پسرم از همسناش عقب هس به چه کلاس هایی نیاز داره

سلام روز بخیر. پسر من ۳ سال و ۴ ماهش هست و تاخیر زبان و گفتار داره. جملات دستوری ساده و جملات روزانه ساده رو درک میکنه ولی جمله طولانی رو درک نمیکنه متاسفانه یعنی فکر میکنم در حد کودک ۲ ساله هس درکش و همچنین از لحاظ گفتار بالای ۵۰۰ کلمه میگه ولی تلفظ خیلی اشتباهی داره و جمله بندی هم نداره از لحاظ شناخت هم تعدادی اشکال، اسم حیوانات، میوه ها و اشیا و کاربردشون رو میدونه ولی رنگ ها رو بلدنیس و همچنین بیشتر مفاهیم رو بلد نیس.میخاستم بدونم چه درمان ها و کلاس هایی رو لازم داره.با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و روزبخير
با احترام لطفا در مرحله اول از نظر طبي دستگاه گفتاري فرزندتون رو بررسي بفرماييد و در صورت رد شدن علل پزشكي از طريق گفتار درماني و كمك روانشناختي مسئله كودك رو پيگيري كنيد.
پرتلاش و صبور باشيد.