سلام خسته نباشید من شوهرم یک ویژگی داره که خیلی منو اذیت کرده واینه که هرشماره ای که از دوست یا اشنا داشته باشم میپاکه بدون دلیل میشه راهنماییم کنید باید چه رفتاری داشته باشم خیلی باهاش حرف میزنم ولی فایده نداره

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار یه بچه یک سال ونیم دارم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

دوست عزیز متاسفانه متوجه کامل مشکل شما نشدم .اگر منظور حساسیت به معاشرت شما و دوستان شما هست باید هردو به مشاوره مراجعه کنید تا علت مشخص شود که این حساسیت از کجا نشات می‌گیرد.