سلام وقتتون بخیر من طی یه حادثه خیلی اتفاقی دندونم محکم به تکیه گاه صندلی که فلزی هست برخورد کرد و متاسفانه شکست که باکامپوزیت درست شد اما کمی لق بود که دکتر گفت بخاطر ضربه لق شده و درست میشه اما الان توی هفته دومه و همچنان لقه درست میشه یا دوباره باید به دکتر مراجعه کنم لطفا راهنماییم کنید😭

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

دکترای حرفه ای دندانپزشکی

سلام

به همکاران متخصص درمان ریشه مراجعه بفرمایین تا در صورت نیاز عصب کشی انجام بشه و لقی برطرف خواهد شد.