سلام پیشاپیش ممنونم از پاسخگویی تون

دخترم ۲۲ ماهشه جایی بغیر از خونه خودمون شب نمیخابه مرتب گریه میکنه وقتی کسی بیاد خونمون هم نا آروم میشه اگه مهمان شب خونمون بخابه بازم دختر من نمیتونه خواب آروم داشته باشه

ماحدودا یکهفته مهمان رفتیم خانه مادرم که فاصله دوری ازمون دارن ولی یک شب خواب راحت نداشتیم وقتی برگشتیم منزلمون این گریه ها ادامه داشت بدتر از قبل با خودزنی و کشیدن مو چنگ انداختن خودش و هر کسی که نزدیکش میشه عصابنیتش رو نشون میده (یهویی شروع به گریه میکنه) پرخاشگر شده و خواهر بزرگترش رو میزنه ولی بازی و غذاش تغییری نکرده به پزشک مراجعه کردیم گفتن که ترسیده و از نظر جسمی مشکلی نداره ولی من نمیدونم از چی یا کی ترسیده واقعا درمونده شدم و به راهنمایی نیاز دارم از کجا بفهمم از چی ترسیده؟چجوری میتونم کمکش کنم پزشک شربت فلوکستین تجویز کردن ولی این شربت رو تا کی باید بخوره ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و روزبخير
باعنايت به صحبت هاي شما پيشنهاد ميكنم با يك متخصص اعصاب و روان كودكان مشورت كنيد تا اگر لازم بود عكسبرداري مغزي براي رد علائم پزشكي صورت بگيره و سپس مشورت حضوري با روانشناس كودك داشته باشيد.البته   بررسي پزشكي فقط براي اطمينان از سالم بودن دستگاه عصبي هست و جاي نگراني نيست.بازي و غذاش تغييري نكرده خيلي علامت خوبيه و يك نشانه مثبت در سيستم اعصاب هست.
پرتلاش و صبور باشيد.