دیدن فیلم پورن توسط همسرم

من و شوهرم ۱۱ساله باهم ازدواج کردیم .. دو فرزند داریم همسرم از اول اهل قهر کردن بود سر هر مسئله کوچیکی نزدیک به ماه قهر می‌کنه و از رابطه جنسی امتناع می‌کنه و خودشو با دیدن فیلم پورن تخلیه می‌کنه میخواستم راه‌حل و راهنمایی بگیرم ازتون که چطور باهاش در میون بزارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

ایشان دقیقا دعوا راه میندازد،که به خودارضایی خودش برسد،و اونقدر به روش خودشون عادت کرده که هم خوابی با شما جذاب نخواهد بود،این عادتی هست که سابقه طولانی دارد،در اسرع وقت باهم به مشاوره بروید و سعی خودتان را بکنید تا باشما همراهی کند،در غیر اینصورت ایشان ترک عادت نخواهد کردو همچنان از رابطه باشما دوری خواهد کرد