2794

مهمانی رفتن مجردی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 118 بازدید

همسر من خانواده پرجمعیتی داره و مدام درحال برنامه ریزی برای پیک نیک و مهمونی و مسافرت هستن خانم های اونا همه خانه دارن ولی من شاغلم و برعکس من تک فرزندم و زیاد با فامیل رفت و امدی ندارم به جز مادرم که اونم پرستار و اکثر اوقات نیست خونه .من همیشه تو همه مهمونیا و و دور همیا بودم حتی وقتایی که حتی حالم خوب نبوده ولی همسرم متاسفانه درکی نسبت به این موضوع نداره و توقع داره وسط هفته که حتی روز کاری من هست من مرخصی بگیرم و پیششون باشم.جدیدا هم که میگه خب تو نیا من میرم و من خیلی رو این موضوع حساسم که خانواده یعنی باهم بودن ولی اونا خیلی راحت هر وقت خانم یا اقا نتونه بیاد اون یکی میره .با مجردی رفتن مشکلی ندارم ولی به نظرم جایی که خانوادگی قرار باشیم واقعا قشنگ نیست این رفتار مخصوصا من که همیشه هستم و مدام تو دور همی هستیم و خیلی کم پیش میاد نرم ولی همسرم مثل بچه ای رفتار میکنه که انگار نبردنش پارک و با من شروع به لجبازی میکنه

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده

سلام. وقت بخیر

شما به عنوان یک فرد شاغل اولویت های متفاوتی نسبت به یک خانم خانه دار دارید. برنامه ریزی و مدیریت زمان شما با خانمی که زمان زیادتری را در اختیار دارند، بسیار متفاوت است. در کل سبک زندگی خانم های خانه دار با خانم های شاغل کاملا متفاوت است. بنابراین متوجهم که در شرایط دشواری قرار گرفته اید.

از طرفی میزان نیاز افراد به روابط اجتماعی نیز متفاوت است. برخی افراد درون گرا هستند و برخی برون گرا و برخی خانواده ها مثل خانواده همسرتان بیشتر اهل معاشرت و رفت و آمد هستند و برخی خانواده ها کمتر.

اینکه می فرمایید ترجیحتان این است که بیشتر اوقات مشترکتان را خانوادگی بگذرانید نیز خواسته نامعقولی نیست. 
 متوجهم که از رفتار ایشان رنجیده اید . برداشت شما این بوده که خواسته شما نادیده گرفته شده است. در عین حال به یاد داشته باشید ممکن است میزان نیاز ایشان به روابط اجتماعی بیشتر از شما باشد و اگر در این مهمانی ها استانداردهای اجتماعی و اخلاقی لازم رعایت می شود، تنها رفتن ایشان در برخی مواقع لزوما مشکلی به وجود نمی آورد.

 در خصوص مسئله اختلاف نظرتان در مورد مهمانی رفتن، در اوقاتی که شما امکان یا زمان آن را ندارید از روش حل مسئله استفاده کنید:

به این صورت که در یک فرصت مناسب که هر دو سرحال و پرانرژی هستید بنشینید و یک برگه کاغذ بگذارید جلویتان. ابتدا با کمک همدیگر مسئله را به صورت دقیق تعریف کنید مثلا: ((تصمیم گیری درباره رفتن جداگانه به مراسم ( یا برنامه هایی) که یکی از ما به دلایلی قادر در شرکت در آن نیست))
سپس تمام راه حل های ممکن را بنویسید.
سپس هر کدامتان یک راه حل را که اصلا حاضر به پذیرش آن نیستید را حذف کنید ( مثلا برای شما می شود: رفتن جداگانه به مهمانی) 
سپس با بحث و تبادل نظر یکی از راهکارهای باقی مانده را انتخاب کنید و مدتی آزمایشی آن را انجام دهید. اگر جواب داد که همان را ادامه دهید، اگر نه به مرحله قبل برگردید و یک راهکار دیگر را انتخاب کنید و امتحان کنید.

​​​​​اگر موارد توصیه شده به نتیجه نرسید برای بررسی دقیق تر از کمک یک مشاور یا روان شناس استفاده کنید

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha