پرداخت بدهی متوفی

سلام پدرم فوت شدن وهیچ مال و دارایی ندارن که بدهی طلبکارشون رو بدیم بجز حقوق بازنشستگیشون که گفتن ماترک نیس ولی رفته شکایت کرده بواسطه سفته ائ که داشته ایا پولی باید پرداخت کنیم وقتی هیچ اموال و دارایی نیس

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل دادگستری

سلام دوست عزیز
 مطابق قانون  ورثه ملزم نیستند غیر از ترکه چیزی به طلبکاران بدهند و اگر ترکه برای ادای تمام دیون کافی باشد، ترکه مابین تمام طلبکاران به نسبت طلب آنها تقسیم می‌شود، مگر این‌که ورثه ، ترکه را بدون شرط و به صورت مطلق قبول کرده باشند که در این صورت مسئول خواهند بود.