همسر

سلام همسرم ادم خوبیه ولی متاسفانه دوتا مشکل بزرگ داره البته به نظر من ..خیلی خیلی پشت خانوادش طوری که رافتارای اونارو نمیبینه و من اصلا اصلا جرات نمیکنم در مورد خونوادش کوچکترین نظری بدم با اینکه اونا مدام سرشون تو زندگی منه ...جوری با من رفتار میکنه که اونا از من برترن در حالی که من هم تحصیلاتم هم خانواده ام هم از خودش و از خانوادش بالاتره ...دوم اینکه مرد خسیسی نیست برای زندگی کلی خرید میکنه هر چی بگم میخره حتی مایحتاج خونه رو اینقد میخره که کفایت یه سال زندگی رو میده و من چون جا ندارم مدام میگم نخر ولی امان از اینکه بگم بهم پول بده قیامت راه میندازه قهر میکنه و نمیده میگه من همه چی میخرم پول میخوای چیکار حتی برای لباس خریدنم بهم پول نمیده خسته شدم از اینکه جیبم خالیه و جرات نمیکنم تا سر کوچه برم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

دکترای تخصصی روانشناسی تربیتی

سلام و درود
دوست عزیز، در مورد خانواده همسر محترمتان، سعی کنید خودتان مدیریت نمایید گاهی واقعا ضرورت ندارد رفتارهای خانواده همسرتان  به ایشان مطرح شود و می توانید با درایت، از حساسیت خودتان کم کنید و اینطوری خودتان راحت تر هستید. تغییر دادن رفتارهای سایر افراد امری راحت نیست پس خودتان تصمیم بگیرید روی رفتارها متمرکز نشوید و مطرح نکنید که چالش نشود. در مورد دریافت پول می توانید با همسرتان شفاف و با احترام صحبت نمایید و نیازهایتان را مطرح نموده و درصورت توافق، یک مقرری ماهیانه تعیین نمایید در غیراینصورت برای حل هردو مسئله از روانشناس کمک بگیرید. البته اگر شرایط داشته باشید خودتان کارآفرین باشید بعنوان مثال اگر خانواده موافق باشند و خودتان هم علاقمند باشید دوره های خیاطی را آموزش ببینید و در منزل حتی به شکل محدود فعالیت نمایید.
با آرزوی بهترین ها