همسر

سلام با همسرم بحثی پیش اومد و بعد اشتی کردیم  خلاصه از اون موقعه ک هیچ پولی بهم نمیده و اخلاقش سرد شده و بیشتر با خانوادش وقت میگذرونه و اینکه خانوادش با من رابطه خوبی ندارم هر موقع از اونحا میاد اخلاقش بدترم میشه من چیکار کنم واقعا زندگی بدون هیچ شوق و ذوقی برام سخته موقع رابطه فقط اخلاقش خوب هست

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
ين بحث راجب چه موضوعي بوده ؟چه حرف هايي زده شده كه ايشون به اين رفتار روي اورده اند ؟واكنش شما به معاشرت ايشون با خانوادشون چيست؟ در برابر سرد شدن و عدم ساپورت مالي چه برخوردي داشتيد ؟
بهتره بدون تنش و خشونت باهاشون صحبت كنيد دليل رفتارشون رو بپرسيد و احساس خودتون رو مطرح كنيد و باهم به يك توافقي برسيد كه اوضاع رو به حالت عادي برگردونيد
حتما با يك مشاور زوج حضوري صحبت كنيد.