با سلام مجدد و تشکر ا ز توجه شما. راستش پسرم تو خونه خیلی عاریه. بازی می کنه. تلویزون نه همه برنامه هاشو بلکه برنامه هایی که مورد علاقه اش هست رو می بینه. یعنی دائم پای تلویزیون نیست. نمی تونم بگم یقینا که خیره شدنش از ترسه یا از تعجب چون مواقعی بوده که کسی رو دیده و پشت من قائم شده و در عین حال با تعجب ان شخص رو دنبال می کرده و مواقعی هم بوده که بدون قائم شدن پشت من خیره می شده. به مهد خیلی زود عادت کرد طی 3روز و من با خیال راحت پسرم رو مهد میگذاشتم و می رفتم ولی بعدها یعنی الان هم همبنطوره با اکراه و با اصرار ما میره میگه میرم ولی برام غذا نزار در صورتی که چند وقت قبل به من چند با ر گفته بو که بچه ها پلو میارن منم می خوام پلو ببرم مهد اما الان اصلا دوست نداره غذا ببره من فکرکردم که مربیهای مهد با اصرا ر بچه ها را مجبور می کنند تمام غذایی را که اورده اند باید بخورند اتفاقا یکبار دیدم به محض اینکه پسرم وارد مهد شد و زمان تغذیه بوده میوه ای که برایش گذاشته بودم را با او داده اند که بخورد در صورتی که پسر من تقریبا همیشه صبحانه کامل می خورد و چنان با اکرا داشت ان میوه را می خورد که واقعا دلم برایش سوخت و بعد از ان تاکید کردم برای غذا خوردن زیاد با او اصرا ر نکنند و بگذارند هر وقت گشنه شد بخورد . ولی باز هم صبحها با اکراه می رود مهد و گاهی حتی برای متقاعد کردن من می گوید خانوم مربی مرا می زند یا بچه های مهد من را اذیت می کنن. یک روز پرسبدم از مربی که پسرم می گوید که فلانی او را می زند گفتند اینطور نیست راستش من زیاد نگران این برخورد خیره شدنش نبودم ولی الان کمی نگران شدم. ببخشید طولانی شد با تشکر
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

مادر عزیز قصد نداشتم با سوالم شما رو نگران کنم ولی ما باید از همه جوانب موضوع رو بررسی کنیم اگر در مورد خیره شدنش حساس بودم برای اینه که گاهی کودکان دچار صرع خفیف هستند که به صورت خیره شدن به جایی نشون میده وخانواده ها متوجه نمیشن چون علائم دیگه ای نداره مشخصه این خیره شدن ها این هست که کودک چیزی نمیشنوه .بنظر نمیاد پسر شما مشکل صرع خفیف داشته باشه چون میفرمایید گاهی افراد رو با نگاهش دنبال میکنه و بیشتر بخاطر نا اشنا بودن افراد هست پس نگران نباشید در مورد مهد حتما با پرسنل صحبت کنید که مجبور به خوردنش نکنند چون فعلا هدف ما از مهد برقراری ارتباط با محیط اجتماعی هست بخاطر شرایط امروز جامعه ارتباط ها محدو دهست و خانواده ها زیاد در ارتباط با هم نیستند که یکی از مشکلاتی که به وجود میاد همینه که بچه ها نمیتونند با افراد بیشتری در ارتباط باشند و در تعامل مشکل دارند سعی کنید زیاد در محیط های پارک ببریدش که با بچه ها در ارتباط باشه یا اگر مهد نزدیک منزل هست با همکلاسی هاش و مادراشون کمی رابطتون رو بیشتر کنین موفق باشید