آی بی اس

سلام و خسته نباشید . میخواستم بپرسم آیا خوردن دوغی که با قارچ کفیر تهیه میشه برام بد نیست من ۱۲ ساله آی بی اس دارم از نوعی که دفعم بشدت زیاده یعنی راحت یک ساعت و بیشتر تو توالتم و دچار یبوست هم نیستم. این دوغ تنها چیزیه که تو این دوازده سال استفاده کردم یه مقدار مدت زمان دستشوییمو کم کرده ولی یه دارو گیاهی که رفتم بهم گفت مصرف نکنم. تا بحال تو این سالها بین هر  داروی گیاهی و قرصی که مصرف کردم تنها قرص اعصاب و این دوغ کمی برام خوب بوده. باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناسی علوم تغذیه

سلام وقت بخیر
محصولات کفیر به دلیل داشتن باکتری و مخمرهای مفید برای افراد با روده تحریک پذیر مناسب و تاثیر گذار هستند