سلام خسته نباشید من یک ماهی هست که متوجه رفتار غیر عادی همسرم شدم مشکوک شدم به اعتیاد که به یقین رسید الان من نمی خوام ناآگاهانه رفتار کنم سوالم اینه چطور میتونم بهش کمک کنم چیکار کنم چطور رفتار کنم که انکار نکنه ؟تهدیدش کنم به طلاق یا نه؟به روش بیارم که متوجه شدم یا غیر مستقیم کمکش کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

از مشاور کمک بگیرید، عکس‌العمل هیجانی و تند نداشته باشید،و مطمئن شوید آیا ایشون برای رهایی و سلامت خودشون مشتاق هستند یا نه