غربالگری

 سلام ، من در هفته ۲۲ بارداری هستم غربالگری ان تی کاملا نرمال بود وآزمایش هم نرمال بود ، در سونو  انومالی دکتر گفت کیست کوروئید به سایز ۸ میل در سر دیده میشه وبرام اکو قلب در ۲۰ هفته نوشت ، داخل برگه انومالی سایز ان اف رو ۵ میل زد ولی نگفت که نرمال نیست و مشکلی هست ، من ۱۹ هفته و ۴ روز اکو قلب دادم و مشخص شد دیواره بین بطن چپ و راست کامل نشده و سوراخ هست ،دکتر گفت جای نگرانی نیست اگر بسته نشه بعد از تولد درمان میشه ،ولی باز هم نگفتن مشکلی هست ،من خودم دیروز دکتر اختلال جنین رفتم و گفت احتمالا اختلال کروموزمی هست و باید قبلا امینوسنتز میدادی ،وحالا هیچ کاری نمیشه کرد،اگر بچه مشکلی داشته باشه هم نمیشه سقط کرد ، این چند روز من دارم عذاب میکشم،نمیدونم چیکار کنم ، میخواستم بدونم با این شرح حال چقدر احتمال داره بچه من اختلال کروموزومی داشته باشه ؟ ممنون میشم جواب بدین و کمکم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

الان هم می توانید ازمایش کروموزومی انجام دهید تا اگر نرمال بود در بقیه بارداری ارامش بیشتری داشته باشید .و اگر هم اختلال کروموزومی بود دیگر در صورت بارگی کیسه اب یا زایمان زودرس اقدامی برای حفظ جنین انجام نشود .