اختلافات خانوادگی

با سلام وخسته نباشید .

سوالی که داشتم این بود . همسرم و برادرم دو سال است که اختلاف دارند به همین علت رفت وآمد نداریم.

فقط هر چند وقت یکبار من ودخترم را  به خانه  برادرم میبردوخودش به خانه برمی گشت.

تا اینکه چند ماه پیش راضیش کردم که اختلاف رابا برادرم حل کند و کدورتها را کنار بگذارند.

برادرم قبول نکرد که آشتی کند ولی همسرم چند بار خواست آشتی کند ولی برادرم اهمیتی به او نداد وبی اعتنایی کرد...

الان چند ماهی است که همسرم لج کرده و نمی گذارد به خانه برادرم بروم.

و چندین بار به دعوا و کش کمکش افتادیم .

و دوباره همان آش و همان کاسه شد.

و برادرم هم از دست من ناراحت است که چرا به خانه اش نمی روم و میگوید من دوست ندارم با همسرت رفت و آمد کنم خودت ودخترت تنها بیایید.

الان من بین این دو مانده ام.. که چکنم .

ممنون میشوم اگر مرا راهنمایی کنید.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

در نهایت شما باید با همسرتون همراه باشید.همسرتون در دلجویی و مهربانی ثابت قدم بوده و برادرتون جز مشکل چیزی برایتان ندارد..در کنار همسرتون باشید