سلام وقت بخیر خداقوت ببخشید من به مدت یکسال و نیم هست ازدواج کردم تا قبل از ازدواج ترشحات قابل قبولی و زیادی داشتم و یکی دوماه بعد ازدواج دچار خشکی واژن شدم به طوری ک کوچک ترین ترشح هم ندارم و بی میل شدم نسبت به برقراری رابطه جنسی و اینکه چند سال پیش آزمایش هورمونی دادم و دکتر زنان برام قرص اسپیرونولاکتون به همراه ال دی تجویز کرد به مدت یک سال و نیم مصرف کردم هورمون مردانه بدنم گویا ۴برابر حد معمول بود بعد از اون دیگه پیگیر نشدم احتمال اینکه بازم هورمون هام به هم ریخته باشه هست؟ممنون از وقتی ک برای پاسخگویی میزارید متشکرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

حتما مجدد به پزشک مراجعه کنید تا معاینه و بررسی شوید.ازمایشات دوباره‌ لازم هست