ترس از تنهایی

سلام وقت بخیر
من به شدت از تنایی میترسم مخصوصا شب ها که کسی خونه نیست.  اگر کسی خونه نباشه حتی تا صبح بیدار میمونم و نمیتونم بخوابم چون مدام احساس میکنم که کسی قرار هست بیاد و منو خفه کنه. خانواده من در زمان بچگی خیلی زیاد از جن و دعا و روح صحبت میکردن و الان همیشه احساس میکنم کسی هست داخل خونه که من نمیبینمش.
میشه کمکم کنید؟ چطور میتونم این ترس رو از بین ببرم؟
چه تمرینی وجود داره برای از بین بردن این ترس؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

عزیزم ین بسیار عالی هست که خودتون علتشو بیان کردی،شما اضطراب شدید دارید و نیاز به دارو،لطفا به روانپزشک مراجعه کنید و ترسهایتان از بین می‌رود