سلام خسته نباشيد

من یک پسر دوونیم ساله دارم، وهمسرم اصرار به بچه دار شدن داره درحالی که پسرم هنوز پوشک میشه وشیطنت زیادی داره، همسرم خیلی اصرار میکنه ومیگه اگه نخای بزور این کارو میکنم خیلی خودخواه من بارها براش توضیح دادم که بچه ما کوچیکه وهنوز کارهای خودشو نمیتونه انجام بده،وهزار دلیل دیگه همه اینا رو هم با آرامش میگم ولی عصبی میشه وهرچی میخاد میگه من 4 سال عروسی کردم وتو تمام موارد دلش میخاد حرف حرف خودش باشه من 23 سالمه واون 33، خیلی زود جوش وزورگو تنها نمیدونم واقعا چکار کنم خواهش میکنم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
فرزند آوری توافقی دوطرفه بین زن و شوهر است و نمیتوان بدون رضایت یکی از زوجین اقدام کرد
به همسرتان بگویید قبل از اقدام به بارداری نزد مشاور بروید تا مشورت کنید چقدر شرایط برای فرزند دوم را دارید.