سلام من تازه فریز کردم عفونت داشتم تو سرکه نشستم باراخر دکترگفت عفونتم خوب شده ولی چندروزه تو ادرارم ترشح خونیه کمه,تست پاپم دادم مشکل نداشتشمش این نگران کنندست؟
پاسخ مشاور
سلام و ممنون که سوال تون رو با من مطرح کردید و امیدوارم پاسخ من بتواند کمکی به شما بکند. سوالتان به متخصص زنان مربوط مبشود. در قسمت متخصص زنان مجددا مطرح نمایید. فیزوزه سخندانی مشاور ازدواج و سکس تراپیست Www.sokhandani.com