دلسرد شدن از زندگی زناشویی

ما هشت ماهه که سر خونه زندگی خودمون هستیم .ولی انگار هشت ساله و خیلی عادی و یک نواخت شده زندگیمون البته نظر من اینجوریه .ما هر دومون ادمای تحصیلکرده و عاقلی هستیم همدیگروهم خیلی دوست داریم .ولی احساس میکنیم زندگیمون هبجان نداره .همسرم همش به فکر کارو مشکلات و دانشگاهه اصلا وقتی که مشکلی نداره حالش خوبه و بامن حرف میزنه خیلی کم وگرنه تو خودشه همیشه مشکلی ام نداره فقط الکی میگه کار دارم فکرم مشغوله که واقعا درکش نمیکنم چون همه کار دارن و مشکلات . قبلا شاغل بودم ولی الان برای کرونا من شاغل نیستم از صبح تا غروب تنهام خیلی حوصلم سر میره هرکاری ام میکنم اوضاع عوض نمیشه نقاشی.فیلم .کتاب .ولی خب غروبا دلم میخواد حدداقل شوهرم برام وقت بزاره بازی کنیم .حرف بزنیم .ابراز علاقه کنیم و بفهمونیم وجودمون برای هم لازمه ولی همه اینا همش از طرف منه منم خسته شدم دیگه نمیتونم همش یاداوری کنم به ایشون منم تو این خونه هستم به منم توجه کن .بعد ایشون فکر میکنن خیلی ادم احساسی هست و توجهش به من زیاده منم بهش میگم نیس اینجوری میگه تو زیادی حساسی من دوست دارم .مهم اینه نه اینکه هی بخوام به زبون بیارم .من اصلا چیز زیادی نمیخوام من فقط اعتدال و میخوام .فکر میکنه یه ساعت در روز پراکنده اونم بحث مورد علاقه خودش رو باهام حرف میزنه خیلی برام وقت گذاشته .تو خونه ام همش به مسائل مردونه و کاری فکر میکنه 😞 حتی دیگه نمیپرسه تو برای چی ناراحتی میگیره میخوابه .براش مهم نیس دیگه غم من عوض شدن من .درصورتی که همه ابنارو بهش گفتم و مشکلمونو میدونه ولی تغییر نداده خودشو .میگه تو ام باید خودتو سرگرم کنی یه جوری

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
من متوجه ناراحتي شما هستم
اما ميخواهم بدونم قبل از ازدواج چطور بوديد ايا هميشه منتظر بوديد خانواده يا دوستانتون براتون كاري انجام بدن و باعث تغيير حال و هواتون بشن
شما خواسته هاتون انتظاراتتون را به گفته خودتون گفتيد و يا به درستي و دقيق عنوان نكرديد خواسته خودتون را يا هم ايشون نميخواد كه بشنوه و براش ابراز احساسات خيلي مهم نيست هيجان و تغيير رو از خودتون شروع كنيد
خودتون باعث تغيير زندگي خودتون بشيد روي مهارت ها  توانايي هاتون كار كنيد براي خودتون هدف هاي جديدي پيدا كنيد حتي سركار برگرديد اينجوري باعث ميشيد عزت نفستون هم بالا بره و زمان كمي براي فكر و خيال داشته باشيد
يادتون باشه ما خودمون بايد حال خودمون را خوب كنيم نه از ديگران توقع كنيم و از اينكه درك نميشيم ناراحت بشيم
بهتره حتما با يك مشاور فردي حضوري صحبت كنيد