دروغ گویی و پنهان کاری دخترم

سلام دختر است و ۱۴ سالشه خانواده مذهبی هستیم چادریه  دوستای بسیاری داره  که فرهنگ متفاوت با ما دارند گوشی براش نخریدیم دوستاش گوشی دارن و از فیلمای کره ای صحنه دار براش گفتن و هرچی اونا علاقه دارم اینم علاقه مند شده  به موسیقی و ویولن و فیلمای کره ای گروها ی موسیقیشون البته همه اینارو خودم فهمیدم بهم نمیگه

تازگی ها فهمیدم برنامه های مجازی ای رو که پاک کردم نصب کرده و از تو گوشیم مخفی کرده من نبینم و همش توی کانالای کره ای و فیلم و انیمیشن های مستهجن چند تا فیلم و گیف و عکس مستهجن هم دیدم از گوشیم با یه ترفندی جلوش گفتم عه من این برنامه رو پاک کردم و اونم با اصرار زیاد گفت من نریختم گفتم این کانالا و من مخفی نکردم و با قاطعیت گفت من اینکارو نکردم و تازه میگه بهم تهمت میزنی الانم بیخیال نشسته همش سرش تو گوشیه اصلا قصد گوشی خریدن ندارم براش تا ۱۸ سالگی ولی از تاثیر دوستاش میترسم و اینکه از الان این تصاویرو دیده و دروغ میگه

توروخدا کمکم کنید◇◇◇

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
واقعیت این است که نسل جدید به فضای مجازی دسترسی دارد و هرچقدر هم که سختگیری از طرف والدین اعمال شود، از آن طرف امکان پنهان‌کاری از طرف فرزندان بیشتر خواهد بود.
بنابراین اگرچه باید به فرزند کمک کرد تا از آسیب های این فضا در امان باشد، اما باید با او دوست بود تا او هم صادقانه برخورد کند. کودک در این سن کنجکاو است و این کاملا طبیعی است، شما هم نمی‌توانید تماما او را کنترل کنید، اما اگر با او دوست باشید و او به شما اعتماد داشته باشد، حداقل می‌توانید در برابر آسیب‌های جدی از او محافظت می‌کند.
موفق باشید.