لتروزول و اقدام به بارداری

سلام تخمدان پلی کیستیک دارم امپول زدم پریود شدم از روز سوم شبی دوتالتروزول خوردم به مدت 5شب بعد همچنان لک دارم روز 14سونو دادم دوتا فولی خوب داشتم یکی15ویکی23همون شب امپول زدم  و همچنان لکه بینی و دارم سوالم اینه چون اقدام هستم این لکه ها مانع بارداری نمیشه که؟ احتمالش هست بااین سایزفولی بارداربش؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله احتمال بارداری وجود دارد اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت باید پیگیری نمایید موفق باشید