نحوه درست ارتباط برقرار کردن با همسرم

سلام من ۲۰ سالمه و ۸ ماه که عقد کردم.اما اصلا نحوه ارتباط و رفتار با همسرم رو بلد نیستم هرچیزی که بهم بگه حتی کوچکترین چیزا زود ناراحت میشم و متاسفانه این ناراحتی هم خیلی شدید و بد نشون میدم و باعث دعواهای شدید بینمون میشم.همیشه احساس میکنم که منو دوس نداره و بهم ترحم میکنه یا همیشه احساس میکنم توی رفتارش باهام میخاد امرونهی کنه یا بهم اعتماد نداره و خیلی چیزای دیگه اصلا نحوه درست صحبت کردن با همسرمو بلد نیستم دوس دارم بهم محبت کنه و همش حتی توی پیام از کلمات عاشقانه استفاده کنه اما متاسفانه نمیدونم چطوری بهش بگم اخه ما زیاد با هم حرف نمیزنیم من خیلی پیام میدم اما متاسفانه ایشون شغلشونم سخته و اصلا حوصله پیام دادن رو نداره و ابنم منو همیشه عصبانی و ناراحت میکنه اگه میشه منو راهنمایی کنید🙏

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خیاط وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ازدواج اقدامی مهم است که آمادگی و مهارت ‌های ویژه خودش را می‌ طلبد. چند قانون واقعی برای رابطه صحیح در زندگی مشترک وجود دارد که به عنوان اولین اصل می بایست: «درباره احساس و عواطف واقعی با همسرمان صادق باشیم».زمانی که درباره احساسات و عواطف درونی خود صداقت نداشته باشیم، روابط ما دستخوش ناملایمات روحی و اخلاقی می شود. فیلم بازی کردن، تظاهر کردن، پنهان کاری ها و حتی دروغ گفتن ها نشانه عدم صداقت در زندگی زناشویی است
یادگیری گفت و گوی موثر با همسرمان» اصل اساسی دیگر برای داشتن یک ارتباط صحیح در زندگی مشترک است. باید باهمسرتان حرف بزنید وقتي با يکديگر صحبت مي‌کنيد در واقع قصد داريد يکي از نيازهاي مهم خود که نياز به گفتگو ست را بر آورده سازيد. پس اگر اينکار را آموخته باشيد هم گفتگوي دلنشيني خواهيد داشت که طرف مقابل را خسته نمي‌کنيد و هم اينکه نيازتان به بهترين شکل برطرف مي‌شود.اين که از چارچوب فکري يکديگر آگاه باشيد باعث مي‌شود که بتوانيد بال‌هاي پرواز خود را بسازيد بدون اينکه بال‌هاي طرف مقابل را با شکستن حريم‌هايش بشکنيد!

گفتگو مانند يک خيابان دو طرفه است پس سعي در يک طرفه نمودن آن نکنيد. چنانچه هر يک از زوجين بخواهند صرفاً گوينده يا صرفاً شنونده باشند اصل گفتگو دچار مشکل مي‌شود.

حتما مقالاتی که در مورد مهارتهای ارتباطی زوجین است را مطالعه کنید