احساس افسردگی بعد از از دست دادن عزیز

تقریبا یه هفته ای میشه از وقتی از مرگ یک عزیزی مطلع شدم که مدت ها فوت شدن

 ولی من تازه فهمیدم این حال بهم دست داد خیلی حالم بده

 شبامو با گریه سر میکنم روزا همینطور حالم داغونه هیچ انگیزه ای برا زندگی ندارم

 وقت وبی وقت به خصوص غروب خیلی دلم میگیره .بگید چکار کنم حالم خوب شه کسی رو هم ندارم که درد دل کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
تسلیت بنده رو بدای از دست دادن عزیزتان پذیرا باشید
وقتی ما در مراسم تشیع و سوگواری فردی شرکت میکنیم در مراسم ترحیم گریه و عزاداری نیکنیم بهتر میتوانیم با غم از دست دادن آن فرد کنار بیاییم چراکه اطرافیانمان هم درد ما هستند و همدیگر را تسکین و دلداری میدهیم
شما در هیچ مراسمی نبوده اید وبه یکباره متوجه شده اید ایشان مدت زمان زیادی است فوت شده اند و شما بی خبر بوده اید همین موضوع باعث شوک در شما میشود
اگر برایتان امکان دارد برسر مزارشان بروید گریه کنید مدتی را به سوگ بنشینید برای شادی روحشان خیرات دهید و دعا کنید
به خودتان زمان دهید شما یک هفته است از موضوع باخبر شده اید. گریه و دلتنگی طبیعی است اگر اجازه سوگواری به خود ندهید بعدها با مشکل مواجه خواهید شد
اجازه دهید پروسه سوگ در شما روال عادی خود را طی کند
دعاکردن و خیرات دادن برای شادی روحشان میتواند در پذیرش این موضوع به شما کمک کند
موفق باشید